skip to Main Content

Optimale bescherming van alle fruitsoorten

Indien u er voor kiest om producten aan te kopen bij Fruitteeltbedrijf Oudebosch kunt u er altijd van op aan dat deze volgens de regels van de kunst zijn gepland, onderhouden en geoogst. Dat zorgt er voor dat we altijd een optimale kwaliteit van ons fruit kunnen garanderen. Daarnaast worden onze appels bijvoorbeeld het hele jaar door in onze eigen boomgaard geoogst waardoor we deze niet hoeven te importeren. Dat zorgt er voor dat de kostprijs voor onze klanten gedrukt kan worden terwijl we ook zelf de volledige controle hebben over de kwaliteit van het fruit. Indien u op zoek bent naar puur gezonde producten in Groningen bent u dan ook steevast aan het juiste adres in onze natuurwinkel!

Wat maken onze pure producten zo gezond?

Puur gezonde fruitsoorten en groenten beschikken over een absolute meerwaarde voor onze gezondheid. Door de jaren heen zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd die hebben aangetoond dat het een belangrijke meerwaarde is voor onze gezondheid om het gebruik van chemicaliƫn zoveel mogelijk te beperken, in het bijzonder op onze voeding. Door te kiezen voor puur gezonde producten in Groningen zorgt u er voor dat u altijd niet alleen gebruik maakt van de beste producten uit de streek, daarnaast bent u ook altijd verzekerd van een zo puur gezonde mogelijke opvolging van ons fruit.

Het gezondste fruit tegen de beste prijs

Wanneer we het hebben over puur gezonde producten denken veel mensen automatisch aan een aanzienlijk hogere aankoopprijs. Dat hoeft echter niet altijd het geval te zijn, in tegendeel. Bij Fruitteeltbedrijf Oudebosch hebben we er namelijk voor gekozen om een belangrijk deel van het fruit dat we in onze natuurwinkels verkopen uit onze eigen boomgaard te halen. Dat zorgt er voor dat verschillende tussenpartijen worden uitgeschakeld waardoor we onze klanten altijd kunnen voorzien van een zo scherp mogelijke aankoopprijs. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar puur gezonde fruitsoorten in de stad Groningen en wilt u daar niet teveel geld voor hoeven betalen? Dan bent u in onze natuurwinkel absoluut aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor puur gezonde producten in Groningen

Bovenstaande maakt eigenlijk reeds duidelijk waarom u in onze natuurwinkel in de stad Groningen aan het juiste adres bent voor het lekkerste en gezondste fruit en andere artikelen, maar we zetten graag de belangrijkste voordelen nog even voor u op een rijtje:

  • Het fruit is rechtstreeks afkomstig uit onze eigen boomgaard
  • Alles uit het aanbod van onze winkel beschikt over een uitmuntende kwaliteit
  • Ons fruit biedt een absolute meerwaarde voor uw gerechten
  • Alles om een gezonde levensstijl aan te kunnen houden
Back To Top