skip to Main Content

Meest gegeten fruitsoort ter wereld

Wanneer we het hebben over de appel als fruitsoort kunnen we met recht en rede vaststellen dat dit de meest populaire fruitsoort is die er in de wereld is terug te vinden. Iedereen, zowel jong als oud heeft een voorliefde voor appels. Als inwoner van de stad Groningen gaat u daarom waarschijnlijk vaak op zoek naar een geschikte locatie waar u deze heerlijke fruitsoort kunt kopen. Wel, in dat geval dient u beslist de appels in Groningen even te ontdekken die in onze speciale natuurwinkel worden aangeboden. Ons fruit is namelijk altijd heel erg vers waardoor de vitamines behouden zijn gebleven en ook de smaak absoluut gegarandeerd is!

Het hele jaar door verse appels in Groningen

Onze keuze voor verschillende rassen heeft er voor gezorgd dat we tegenwoordig in ons fruitteelbedrijf over een zeer divers aanbod aan appels beschikken. Dat is niet alleen interessant omdat ze zo een zeer divers aanbod hebben weten te creƫren, daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat deze fruitsoort het hele jaar door vers uit onze eigen boomgaard kan worden aangeleverd. Onze winkel in Groningen wordt dan ook steevast weer voorzien van het lekkerste fruit en dat op alle ogenblikken doorheen het jaar!

Wat maakt ons fruit zo lekker?

Steeds meer mensen kiezen er voor om onze appels in Groningen te ontdekken. Wanneer men kennis heeft gemaakt met de ongerepte smaak van ons fruit wil men nooit nog niet iets anders. Dat heeft alles te maken met het feit dat onze appels in onze eigen boomgaard worden onderhouden en geoogst. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze producten van begin tot eind garanderen. Daarnaast wordt al het fruit bij ons meteen na de oogst naar onze winkel in Groningen gebracht zodat ze in geen tijd bij u in huis terecht kunnen komen. Op deze manier wordt uiteraard ook de houdbaarheid van het fruit alleen maar verlengd en ook dat is voor u als consument beslist een interessant voordeel.

Een greep uit ons ruime aanbod

Hedendaags bieden we de klanten van onze natuurwinkel verschillende appelrassen aan. Het spreekt echter voor zich dat de periode waarin de appels gekocht kunnen worden kan verschillen. Zo is de Collina alleen maar beschikbaar in de maand augustus en wordt de Elstar pas geoogst ergens tussen midden en eind september. Verder zijn in onze boomgaard nog tal van andere soorten terug te vinden waaronder:

  • Santana
  • Wellant
  • Rode Goudrenette
  • Fuji
  • Golden Delicious
  • Jonagold

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, bent u op zoek naar de lekkerste appels in Groningen? In dat geval kunnen wij u daar beslist verder bij helpen!

Back To Top