skip to Main Content

Het hele jaars door vers fruit

Bij Fruitteeltbedrijf Oudebosch hebben we er voor gekozen om gebruik te maken van verschillende rijptijden. Dit brengt als voordeel met zich mee dat ons fruit nooit op hetzelfde tijdstip in het jaar rijpt waardoor we onze klanten het hele jaar door kunnen voorzien van echt vers fruit, rechtstreeks afkomstig uit onze boomgaard in Groningen. Wij beschikken daarbij over verschillende rassen van appels, kersen en pruimen waardoor u altijd bent verzekerd van het lekkerste, verse fruit tegen de beste prijs. Wilt u graag onze boomgaard in Groningen komen bezoeken? Ook dat is geen probleem, want wij geven u graag een rondleiding!

De lekkerste streekpakketten rechtstreeks in de winkel

In onze natuurwinkel in Groningen is het mogelijk om verschillende producten aan te kopen die rechtstreeks afkomstig zijn uit onze boomgaard. Het gaat hierbij niet alleen om onze lekkere appels, maar ook om kersen, pruimen en verschillende andere streekproducten. De streekpakketten die in onze natuurwinkel worden aangeboden vormen het ideale, gezonde geschenk voor al uw vrienden en familieleden. Door er voor te kiezen om één van de streekpakketten uit onze natuurwinkel aan te kopen kiest u namelijk voor de beste en meest verse streekproducten op de markt die rechtstreeks afkomstig zijn uit onze boomgaard in Groningen.

Zeer divers aanbod aan appels, kersen en pruimen

Bij Fruitteeltbedrijf Oudebosch bent u altijd aan het juiste adres voor de lekkerste en meest verse fruitsoorten. Wij hebben er voor gekozen om onze boomgaard te voorzien van niet alleen appels, maar ook kersen en pruimen. Op vlak van appels bieden wij onze klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om een keuze te maken uit Colina’s, Alkmene’s, Elstars, Wellants en uiteraard mogen ook de Golden Delicious appels en de Jonagolds niet ontbreken. Niet alleen onze appels, maar ook de kersen uit onze boomgaard in Groningen zijn het proeven meer dan waard. Wat bijvoorbeeld te denken van de Kordia, de Vanda en de Summit? Maar ook de Johanna is het proeven meer dan waard! Heeft u het meer begrepen op pruimen? In dat geval kunt u in onze natuurwinkel in Groningen de Victoria en Opal terugvinden!

Alle voordelen van onze boomgaard in Groningen

Bij Fruitteeltbedrijf Oudebosch zijn we trots op onze boomgaard! Dat komt omdat we met zekerheid kunnen stellen dat we onze klanten kunnen voorzien van de beste en lekkerste streekproducten uit de omgeving van Groningen. We zetten speciaal voor u graag nog even alle voordelen op een rijtje:

  • Het hele jaar door vers fruit
  • Ruim assortiment aan de lekkerste appels, kersen, pruimen en nog zoveel meer
  • Pure sappen zonder toevoegingen
  • Laat uw eigen fruit persen tot de lekkerste sappen
Back To Top