skip to Main Content

Wat doet een fruitteeltbedrijf in Groningen precies?

Als fruitteeltbedrijf hebben wij onze klanten verschillende interessante voordelen te bieden. U kunt bij ons namelijk niet alleen kennismaken met de fruitteelt, daarnaast leveren wij ook het hele jaar door het lekkerste, verse fruit aan onze natuur- en boerderijwinkels. U bent bij onze winkel in Groningen dan ook aan het juiste adres voor:

  • Het hele jaar door de lekkerste, verse appels
  • Diverse kersensoorten waaronder de Johanna, de Summit, de Kordia en de Regina
  • De pruimensoorten Victoria en Opal
  • Lekkere, verse sappen die gemaakt worden van ons of uw fruit!

Waarom ons fruit aankopen?

Het is algemeen bekend dat het fruit dat u in de supermarkten aankoopt er vaak reeds een lange reis op heeft zitten. Daardoor is het bijzonder moeilijk om tijdens dit volledige proces de kwaliteit van het fruit in het oog te houden en dus te kunnen waarborgen. Als fruitteeltbedrijf hebben we dit probleem niet. Wij hebben er voor gekozen om diverse fruitsoorten rechtstreeks uit onze eigen boomgaard naar de winkel in Groningen te brengen. Op deze manier kunt u er altijd zeker van zijn dat u het meest kwalitatieve fruit krijgt voorgeschoteld. Het mag dan ook duidelijk zijn, wij van fruitteeltbedrijf in Groningen beschikken precies over dat lekkere, sappige fruit waar u naar op zoek bent!

Lekkerste, meest verse fruit kopen

Als fruitteeltbedrijf beschikken wij over een echte passie voor fruit. Iedere dag opnieuw zijn onze medewerkers druk in de weer om het fruit in onze boomgaard met de nodige liefde te behandelen en op te volgen. Alleen op deze manier kunnen we als fruitteeltbedrijf in Groningen aan onze klanten een zo optimaal mogelijke kwaliteit garanderen. Uiteraard spreekt het voor zich dat ons fruit dan nog tot aan onze klanten gebracht moet worden. Dat gebeurt in één van onze twee winkels of op de verschillende markten die door ons worden aangedaan. Een bekend voorbeeld van zo’n markt is de Ommelandermarkt in Groningen.

Rondleiding boeken

Bij Fruitteeltbedrijf Oudebosch bieden we onze klanten en andere geïnteresseerden op verschillende tijdstippen in het jaar de mogelijkheid om kennis te maken met ons bedrijf. Een mooie fruitoogst komt er niet vanzelf, in tegendeel. Het vergt iedere dag opnieuw het nodige vakmanschap en onze passie voor fruit willen we dan ook maar wat graag delen met geïnteresseerden. Tijdens de winter is het bijvoorbeeld mogelijk om een rondleiding in ons fruitteeltbedrijf in Groningen te boeken tijdens het snoeien, in het voorjaar geven we u graag een goed beeld van de actuele bloei en in de zomer kunnen geïnteresseerden de kersenpluk komen bekijken. In de nazomer zijn dan vervolgens de appels aan de beurt. Bent u ook geïnteresseerd in een rondleiding doorheen ons bedrijf in Groningen? Aarzel dan niet langer en neem snel contact met ons op!

Back To Top