skip to Main Content

Altijd de hoogst mogelijke kwaliteit

Indien u op zoek bent naar de lekkerste kersen in Groningen zult u uiteraard rekening willen houden met de omvang, maar ook met de kwaliteit van het vruchtvlees. Indien u kersen in een supermarkt aankoopt zijn deze vaak beschadigd, maar dat geldt niet voor ons fruit. Wij besteden speciale aandacht aan de kwaliteit van het vruchtvlees en dat gedurende het volledige kweekproces. Wanneer ze worden geoogst en naar onze natuurwinkel in Groningen worden gebracht beschikken ze dan ook altijd over de hoogst mogelijke kwaliteit.

Speciale bescherming tijdens laatste weken

Wanneer u kersen in de winkel gaat kopen dient u vaak vast te stellen dat deze beschikken over scheurtjes of barsten. Dat zorgt er voor dat de kers van uw keuze er alles behalve lekker uitziet en daarnaast betaalt u eigenlijk gewoon teveel voor wat u krijgt. Bij Fruitteeltbedrijf Oudebosch vinden we het altijd belangrijk om onze klanten te voorzien van een zo optimaal mogelijke kwaliteit. Omwille van deze reden worden onze kersen in Groningen enkele weken voor de oogst voorzien van een speciale afkapping. Hierdoor zijn ze optimaal beschermd tegen met name de regen waardoor scheuren en barsten geen kans krijgen. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat u in Groningen altijd weer kunt rekenen op het lekkerste fruit uit de streek!

Speciale bescherming tijdens laatste weken

In onze boomgaard beschikken we bij Fruitteeltbedrijf Oudebosch over verschillende soorten kersen die allen over een geheel eigen rijptijd beschikken. Neem nu bijvoorbeeld de Burlat. Deze kersensoort rijpt vroeg en beschikt over een zacht vruchtvlees. Daar tegenover staat de Johanna die iets groter en zeer sappig is, maar iets langer nodig heeft om te rijpen. Andere mogelijkheden die in onze boomgaard zijn terug te vinden zijn met name de Summit en de Vanda, maar ook de Kordia die vrij laat rijpt behoort tot de mogelijkheden. Welke kersen in Groningen u met andere woorden ook wenst te kopen, indien u een bezoek brengt aan onze natuurwinkel in Groningen beschikt u altijd over het lekkerste fruit van het moment!

Waarom kiezen voor onze kersen in Groningen

Bovenstaande maakt eigenlijk reeds duidelijk waarom we met recht en rede kunnen stellen dat onze kersen tot de beste van de omgeving Groningen behoren. Voor wie toch nog niet helemaal overtuigd is zetten we graag alle voordelen nog even op een rijtje:

  • Speciale teelmethode zorgt voor een optimale bescherming van de kersen
  • Langere rijping waardoor de kersen aanzienlijk groter worden
  • Gespreide rijping zorgt altijd weer voor lekker verse kersen
Back To Top