skip to Main Content

Ruim aanbod aan gezonde producten

Mensen vinden het vandaag de dag meer dan ooit belangrijk om niet alleen lekker, maar ook gezond te eten. In de traditionele supermarkten wordt er vaak alles aan gedaan om het fruit net als alle producten zo lang mogelijk te bewaren. Dit kan ten koste gaan van de aanwezige vitamines. Door er voor te kiezen om gebruik te maken van ons aanbod in onze natuurwinkel in Groningen kiest u altijd voor producten die een absolute meerwaarde kunnen vormen voor uw gerechten. Bent u met andere woorden op zoek naar een natuurwinkel die u alles biedt wat u nodig heeft en dat het hele jaar door? In dat geval dient u beslist eens een bezoekje te brengen aan onze winkel in Groningen!

Altijd het lekkerste fruit

In ons fruitteelbedrijf hebben we er voor gekozen om een groot assortiment aan appel-, kersen- en pruimensoorten van vroeg- tot laatrijp te plaatsen. Dit zorgt er voor dat we in staat zijn om het hele jaar door niet alleen het lekkerste, maar ook het meest verse fruit aan te bieden in onze natuurwinkel. Als inwoner van de stad Groningen beschikt u op deze manier altijd over de mogelijkheid om alle gezonde ingrediƫnten voor uw gerechten in onze winkel aan te kopen. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar het lekkerste en gezondste fruit van de regio? In dat geval bent u bij onze natuurwinkel in Groningen ongetwijfeld aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de natuurwinkel in Groningen

Mensen houden er tegenwoordig van om lekker te eten, maar toch speelt meer dan ooit ook onze gezondheid een belangrijke rol in de keuze van onze voeding. Door er voor te kiezen om gebruik te maken van de mogelijkheden die onze natuurwinkel in de stad Groningen te bieden heeft kunt u altijd rekenen op diverse voordelen, namelijk:

  • Het hele jaar door het meest verse fruit
  • Ruime keuze aan de gezondste producten
  • Onze streekpakketten vormen een ideaal en gezond geschenk voor jong en oud

Diverse fruitsoorten

In onze natuurwinkel in Groningen bieden we onze klanten altijd de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit een ruim aanbod aan fruit. Uiteraard zijn het vooral onze appels, kersen en pruimen die de show stelen. Deze zijn rechtstreeks afkomstig uit ons eigen fruitteelbedrijf en kunnen door gebruik te maken van een combinatie van vroeg- en laatrijp het hele jaar door geoogst worden. Hierdoor verzekeren we de klanten van onze natuurwinkel in Groningen altijd van vers fruit dat ongetwijfeld zal smelten in uw mond.

Back To Top