skip to Main Content

Het jaar rond fruit uit eigen boomgaard

Door gebruik te maken van verschillende fruitsoorten en rassen hebben we er voor gezorgd dat we het hele jaar door vers fruit uit onze eigen boomgaard aan onze klanten kunnen aanbieden. Veel mensen houden er van om altijd weer het lekkerste en meest verse fruit uit eigen streek te kunnen kopen en die mogelijkheid willen we hen graag aanbieden. Door gebruik te maken van onze natuur- en boerderijwinkel hebben we er dan ook voor gekozen om deze verse streekproducten tot bij onze klanten te brengen. Daarnaast doen wij doorheen het jaar ook verschillende markten aan waar onze klanten uiteraard eveneens de mogelijkheid hebben om kennis te maken met onze lekkere producten uit de streek.

Appels, kersen en pruimen

De boomgaard die door Fruitteeltbedrijf Oudebosch is aangeplant bestaat uit verschillende gebieden. We hebben er voor gekozen om de fruitaanplant voor ruim 85 procent uit appels te laten bestaan, maar uiteraard is deze fruitsoort niet de enige die we aanbieden. Het aanbod aan vers fruit in Groningen dat we aan onze klanten kunnen leveren bestaat dan ook naast appels uit kersen en pruimen. Al het vers fruit dat in onze boomgaard wordt geteeld wordt uitermate beschermd tegen de weersinvloeden. Dat zorgt er voor dat met name onze kersen geen scheuren of barsten vertonen. Bent u met andere woorden op zoek naar een goede locatie in Groningen om de meest verse fruitsoorten aan te kopen? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor vers fruit in Groningen?

Wanneer u op zoek bent naar fruit zult u graag willen dat deze zo vers mogelijk is. Fruitsoorten die er reeds een verre reis op hebben zitten zijn vaak niet meer zo lekker en zijn reeds een deel van hun vitamines verloren. Dat is niet het geval wanneer u er voor kiest om één van de fruitsoorten uit de omgeving van Groningen zelf aan te kopen. Op deze manier kunt u namelijk altijd rekenen op een zo optimaal mogelijke smaak en daarnaast bent u er van verzekerd dat ook de vitamines nog steeds meer dan voldoende aanwezig zijn.

Fruitteeltbedrijf Oudebosch

Als Fruitteeltbedrijf Oudebosch kunnen we onze klanten zelfs nog van een aantal extra voordelen voorzien:

  • Ons vers fruit in Groningen wordt in eigen beheer gepland en geoogst waardoor de kwaliteit altijd nauwkeurig kan worden opgevolgd.
  • Door het uitschakelen van tussenpersonen kunnen we onze klanten een zeer lage kostprijs garanderen.
  • Al onze producten worden vers tot bij onze klanten gebracht door middel van onze verschillende winkels.
Back To Top