skip to Main Content

Verse sappen in Groningen met een lange houdbaarheid

In 2007 hebben we er voor gekozen om als Fruitteeltbedrijf Oudebosch samen te werken met Fruitverwerking Niehove, een bedrijf welke is opgestart door onze schoonzoon. Indien u op zoek bent naar echt lekkere, verse sappen kunt u deze bij ons altijd aankopen. Wij maken in ons bedrijf gebruik van het bekende Bag in Box principe. Deze verpakking is beschikbaar in verschillende afmetingen waardoor er voor iedereen wat wils kan worden aangeboden. Naast traditionele vruchtensappen bent u bij ons eveneens aan het juiste adres voor bijvoorbeeld vruchtenwijn en zelfs fruitsappen die zijn gemaakt van uw eigen fruit.

Puur appelsap met uw eigen appels

Beschikt u zelf over appelbomen in uw tuin en wilt u, uw eigen appels graag gebruiken om appelsap van te maken? In dat geval bieden wij u de perfecte oplossing!

Verse sappen kunnen immers niet uitsluitend gemaakt worden van het fruit dat afkomstig is uit onze boomgaard, ook indien u ons zelf appels kunt aanleveren kunnen we deze voor u omzetten tot het lekkerste appelsap.

Net zoals bij onze eigen sappen zorgen we er voor dat deze op een zo efficiënt en kwalitatief mogelijke manier worden verpakt zonder dat er extra toevoegingen gebeuren. Hierdoor kunt u wel nog altijd rekenen op een optimale houdbaarheid, maar dat zonder de extra stoffen die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar bijvoorbeeld lekkere en verse appelsapjes in Groningen? Dan kunnen wij u daar beslist verder bij helpen!

De lekkerste en meest verse drankjes

Van frisdranken is algemeen bekend dat ze een zeer negatieve impact kunnen hebben op ons lichaam. Waarom zou u er dan ook nog voor kiezen om deze dranken te drinken als het ook anders kan? Door gebruik te maken van de lekkere sappen die u bij ons kunt aankopen bent u verzekerd van een gezonde portie vitaminen en daarnaast bevatten deze geen toevoegingen. In Groningen bieden we onze klanten steevast de mogelijkheid om ons lekkere appelsap te ontdekken. U kunt deze gewoon los aankopen, maar ook als onderdeel van één van onze streekpakketten. Op deze manier kunt u niet alleen zelf, maar ook vrienden en familie laten genieten van de lekkere, verse sappen in Groningen die wij aan kunnen bieden.

Alle voordelen op een rijtje

Wilt u ook graag enkele van onze verse sappen in Groningen aankopen, maar bent u nog niet helemaal overtuigd? In dat geval zetten we graag nog even alle voordelen voor u op een rijtje:

  • Altijd vers gemaakt en verpakt volgens het Bag in Box principe
  • De mogelijkheid om uw eigen fruit te laten persen tot het lekkerste sap
  • Verschillende vruchtensappen zonder toevoegingen rechtstreeks leverbaar
  • Een unieke houdbaarheid tot maar liefst 2 jaar!
Back To Top